Wat a Wonderful Life....

By: ROSZANA M JAFFAR

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Saturday, 5-Dec-2009 14:40 Email | Share | | Bookmark
Closing Down

It seem dat i cannot keep up wif this FP.... so i'm moving out... Check me out in FB -> ROSZANA M JAFFAR...

sorry to all momma's yg slalu tunggu update dr Ika n family.....


Wednesday, 11-Feb-2009 14:53 Email | Share | | Bookmark
Wello

Havin' fun time 2gether
Say what?????????
Mummy..... say CHHHEEEESSSEEEEE
View all 6 photos...
My...my....my.....
It's been 4eva that i've been looking around my fp...
Haven't got sufficient time to sit n upload the latest pics of us.... esp the two lovely princesses of mine....

http://img294.imageshack.us/my.php?image=dsc00042cc6.jpg


Wednesday, 6-Aug-2008 08:03 Email | Share | | Bookmark
CLEARING ALL THE "SAWANGZ"........

 
 
 
View all 18 photos...
Hello again.... punyalah lama tak meng'update' fp ni... sori ye kengkawan.... latest update ika dah dapat adik girl last month... date cantik tu... 06/07/08, at 3.30pm....

dah lebey setahun ni... macam-macam yang dah jadi sebenarnya....
1) ika's 2nd besday
2) ika got chicken pox
3) mummy got pregnant and already have a baby
4) ika n cuti-cuti malaysia to melaka n kl











By the way nama adik ika ~~> ZULAIKHA RASHEEDAH BINTI ZULFADZLI yang membawa maksud "yang cantik dan cerdik"....... and nama keciknya SHEEDAH....


Friday, 22-Jun-2007 21:23 Email | Share | | Bookmark
prelude......

 
 
 
View all 4 photos...
Mintak maaf la sangat2 sbb dah lama tak update page ika ni........ sibuk yg teramat memandangkan kami baru balik ke malaysia mei lepas...... balik2 jer trus pindah rumah n internet pon baru jer masuk.... itupon hampir 3 minggu lepas apply...... ni antara gmbr yg sempat diambil....


Thursday, 22-Mar-2007 00:34 Email | Share | | Bookmark
Gaya manja.....

 
Hello..... anyone?????????
alamak salah dail plak....
View all 22 photos...
Wat a terrible week........... out of the blue, the wintery weather coming back....... walaupon sronok dapat rasa main snow, tapi tak tahan la rasa sejuk yg mencengkam tulang........ for the 1st time Ika dapat merasa main snow..... tapi takde la sampai golek2 main atas snow atas tanah, @ buat snow ball...... everytime snow @ sleet turun, Ika mesti dok tepi tingkap, sambil tepuk cermin panggil snow masuk rumah..... seronok sangat......


Hari ni Ika kena injection lagi...... n wat a surprise...... she behaving herself..... even the health visitor n the GP surprised with her....... when she had the shot, she jut had a wiggle in her leg n gave a stern look at the GP...... NOT A SINGGLE TEAR..... anak mummy kuat.... bukan dak 'cengeng'...... I'm proud of u my dear....




This pic above masa ika sibuk nak makan sendiriat dinner time...... slalunya time dinner @ lunch susah sangat nak suruh dok satu tempat esp in her walker utk makan diam2..... so i had to tell her if u want to eat by rself u must sit in here n enjoy ur meal..... n she did....



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net